Evenimente din luna in curs ;-)

26.2.09

Bine ati venit pe site-ul asociatiei DAFIRO!

.

Istoricul si misiunea asociatiei

Proiecte trecute si viitoare

Sponsori - Parteneri - Membri


23 iunie 2003 Asociatia devine persoana juridica, cu 4 membri fondatori, capital social 2500 lei. Conform statutului organizam: cursuri de pregatire artistica (muzica usoara, folclor, dans, modeling); spectacole in folosul comunitatii; acordarea de ajutoare sociale; prestarea unor servicii aducatoare de venit.



2003-2004 am desfasurat activitati din fonduri proprii.

2005 aprilie-decembrie - primul proiect in colaborare internationala:

· „CARAVANA BUCURIEI” pentru ajutorarea sinistratilor din judetul Timis. Am primit multe ajutoare din partea unor persoane fizice stabilite in strainatate. Am organizat un spectacol de varietati, la Timisoara in colaborare cu TVR Bucuresti si Radio Timisoara pentru strangere de fonduri. Spectacolul ne-a facut cunoscuti am castigat reclama, am atras atentia sponsorilor. Proiectul a constat in deplasarea la fata locului, anchete sociale si acordare de ajutoare mai ales pentru familiile cu copii si batrani: alimente, dulciuri, fructe, apa, imbracaminte, mobila.

2006 1 iulie-30 septembrie - proiectul cultural:

· „TINERETEA MUZICII” Editia I-a, finantat de primaria Timisoara.

Obiectiv: organizarea de spectacole pentru artistii de varsta a-III-a, cu probleme de sanatate, financiare etc. Pentru activitatea artistica prestata au beneficiat de ajutoare banesti, medicamente, alimente si diploma de onoare semnata de primarul orasului. Beneficiari : 20 de artisti.

2007 proiectele culturale:

· „RASPLATA COPIILOR” Editia I-a 01-30 iulie, dedicat copiilor sinistrati, finantat de catre Consiliul Judetean Timis si primaria Birda. La Birda am organizat o tabara artistica pentru a invata copiii sa cante. A fost minunat, copiii nu vroiau sa plece acasa, cantam toata ziua, in pauza mancam, ne jucam. Realizari: grup folcloric Berecuta, un CD si un DVD, debut la Radio-TV. Beneficiari: 10 copii au primit diploma de participare la proiect si dulciuri.

· TINERETEA MUZICII Editia a-II-a 1 iunie-30 noiembrie, finantare primaria Timisoara si Consiliul Judetean Timis.

Obiectiv: ajutor pentru artisti cu probleme sociale, dar si elevi dotati cu calitati artistice, care provin din familii mai putin privilegiate de soarta. Am organizat spectacole de varietati (3/luna), adulti si copii, au primit bani, cadouri, diploma etc. Beneficiari: 15 artisti consacrati si 20 de copii cu varstele 8-16 ani, domiciliul in Timisoara.

2008 proiectele culturale:

· „RASPLATA COPIIILOR” editia a-II-a 1-30 august, finantare Consiliul Judetean Timis, primaria Gearmata.

Realizare: ansamblul de copii Sanzaiene Banatene, promovarea lor in spectacolele noastre. Realizarea unui DVD. Beneficiari: 50 de copii.

„TINERETEA MUZICII” editia a-III-a 1 mai -30 noiembrie, finantare primaria Timisoara, Consiliul Judetean Timis. Am selectat o echipa de copii, i-am pregatit pentru muzica usoara, folclor, dans, modeling. In iunie echipa avea 20 copii, am ajuns la 130 de participanti. Consider o editie de succes, cu multe spectacole la azile de batrani, spitale, sala Operei, Iulius Mall, in aer liber (locatii private). Pentru manifestari am pregatit cadouri pentru copii. La spectacolul de gala cei mai buni au primit diplome si trofee, baloane, dulciuri. Beneficiari: 130 de copii cu varsta intre 8-18 ani.


Proiectele principale ne-au adus recunoastere, insa asociatia organizeaza constant activitati cu grupuri de pensionare care stiu sa coase, tricoteze, diverse alte lucruri manuale, organizam expozitii cu vanzare, multe femei doresc sa lucreze la domiciliu, suntem in discutii cu firme pentru a vedea ce se poate face in aceasta privinta.


2009 Asociatia DAFIRO va fi prezenta la manifestarile de sarbatori de-a lungul anului, cea mai de actualitate este « 8 Martie », in cautare de noi sponsori disponibili. Pentru anul 2009 am intocmit 5 proiecte, in curs de studiu pentru aprobari.


1."Tineretea muzicii" editia a-IV-a 2009 1 iunie-30 noiembrie 2009
*8 iunie - Pestera de la Romanesti. Spectacol in pestera. Show 1 30': muzica usoara, clasica, dans modern. Pentru a ne cunoaste mai bine, discoteca, plimbare pe munte.

2."Balul mascaricilor" 11 iunie 2009
Grupul de copii cu vechime in asociatie (care colaboreaza de 4 ani) si grupul de 10 copii selectati in 2009, vor sustine programul artistic: muzica, dans, concursuri cu diplome, premii-surpriza. In final toata lumea danseaza la Restaurantul Chinezesc Timisoara str. Giurgiului (orele 17-21).

3."Rasplata copiiilor" 01 iulie-30 august 2009
Nou! Dans modern (trupa de baieti 8-10 ani).



Presedinte DAFIRO - doamna Florica Mot


contact Florica MOT - e-mail dafiroong@yahoo.com
* informatiile si fotografiile sunt puse la dispozitie de catre DAFIRO
.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu